Peeling

peeling_wiem_o_zdrowiu

Forum -> peeling mikrodermabrazacyjny

Tytuł:peeling mikrodermabrazacyjny
Autor:
12.9.2011, 11:42
Ja stosowałem wcześniej zwykły peeling ale on nie przynosił żadnej poprawy. Słyszałem że bardzo dobre efekty są po zastosowaniu peelingu mikrodermabrazacyjnego .Stosował ktoś z was już taką formę peelingu . Proszę o informacje . Pozdrawiam

Odpowiedz:

Tytuł:
Autor:
Tekst:
Wpisz poprawną odpowiedz
aby wysłać wiadomość
Jakiego koloru jest zielona piłka?

peeling_ciekawostki

Ciekawostki

Mikrodermabrazja
Mikrodermabrazja to zabieg mający na celu poprawienie funkcjonowania i wyglądu skóry człowieka, a także uporanie się ze specyficznymi problemami skórnymi poprzez mechaniczne ścieranie warstw naskórka.

Czy wiesz, że...

Koenzym Q10, określany także nazwą ubichinon (łac. ubi-wszędzie) jest substancją witaminopodobną, występującą powszechnie w żywych komórkach i jednocześnie niezbędną do ich prawidłowego funkcjonowania.

Polecamy

Cellulit
Cellulit nazywany jest bardzo często „skórką pomarańczową”. Wynika to z faktu, że podczas ucisku skóry nim objętej pojawiają się efekty przypominające skórkę tego cytrusa.

Po dwuletniej przerwie rusza kampania relaunchowa leku o nazwie Pyralgina. Kampanii telewizyjnej towarzyszyć będzie odświeżenie opakowania leku i odmłodzenie grupy docelowej. Działania reklamowe mają na celu uwspółcześnienie i odbudowanie wizerunku leku. Skierowane są do osób w wieku 35-55 lat. Zmieniono też nazwę handlową produktu z Pyralginum na powszechnie używaną nazwę Pyralgina.