Peeling

peeling_wiem_o_zdrowiu

Forum

peeling do ciała (m25)
Ok. Nie żałuj sobie tego cukru może lepsze efekty bedą.
(więcej...)

6
peeling z kawy (gosiaczek)
zapomniałam napisać, żeby racej nie robić sobie go wiecozrem :roll: Ja już sie przyzwyczaiłam i śpię jak dziecko, ale jak na kogoś kofeina działa, działa to lepiej wybrać poanną porę ;)
(więcej...)

4
Jaki peeling do wgładzenia skóry? (zoha)
Polecam raczej peeling chemiczny np. Cosmelan lub peeling pirogronowy. Dzieki niemu mozna uzyskać głębokie złuszczenie naskórka, a skóra bedzie wyglądała świeżo i młodo
(więcej...)

3
peeling do stóp (Wiki)
Dla mnie panaceum jest krem Neutrogeny na pekające pięty.
(więcej...)

2
peeling mikrodermabrazacyjny (Alex)
Ja stosowałem wcześniej zwykły peeling ale on nie przynosił żadnej poprawy. Słyszałem że bardzo dobre efekty są po zastosowaniu peelingu mikrodermabrazacyjnego .Stosował ktoś z was już taką formę peelingu . Proszę o informacje . Pozdrawiam
(więcej...)

1
jakie składniki na domowy peeling (Juti)
Hej! Chciałam wykonać peeling całego ciała, ale za pomocą domowych metod i składników. Podsuńcie proszę jakąś recepturę.
(więcej...)

1

Dodaj nowy temat:

Tytuł:
Autor:
Wpisz poprawną odpowiedz
aby wysłać wiadomość
Co lepiej pływa: kowadło czy rekin

peeling_ciekawostki

Ciekawostki

Mikrodermabrazja
Mikrodermabrazja to zabieg mający na celu poprawienie funkcjonowania i wyglądu skóry człowieka, a także uporanie się ze specyficznymi problemami skórnymi poprzez mechaniczne ścieranie warstw naskórka.

Czy wiesz, że...

Koenzym Q10, określany także nazwą ubichinon (łac. ubi-wszędzie) jest substancją witaminopodobną, występującą powszechnie w żywych komórkach i jednocześnie niezbędną do ich prawidłowego funkcjonowania.

Polecamy

Cellulit
Cellulit nazywany jest bardzo często „skórką pomarańczową”. Wynika to z faktu, że podczas ucisku skóry nim objętej pojawiają się efekty przypominające skórkę tego cytrusa.

Po dwuletniej przerwie rusza kampania relaunchowa leku o nazwie Pyralgina. Kampanii telewizyjnej towarzyszyć będzie odświeżenie opakowania leku i odmłodzenie grupy docelowej. Działania reklamowe mają na celu uwspółcześnienie i odbudowanie wizerunku leku. Skierowane są do osób w wieku 35-55 lat. Zmieniono też nazwę handlową produktu z Pyralginum na powszechnie używaną nazwę Pyralgina.